Thursday, October 23, 2008

Ingkar


Disaat cinta tercipta
Semestinya kumerasa
Dikala hasrat mandalam
Semestinya kuberbalas


Dari hati kini kusadari
Tak semestinya kuberkasih
Jika hati tak dapat berbagi
Baiknya rasa itu tersimpan dalam


Semestinya aku mencinta
Seharusnya aku menyayang
Oh maafkan jika semua ini yang kuberikan
Untukmu


Dari hati kini kusadari
Tak semestinya kuberkasih
Jika hati tak dapat berbagi
Baiknya rasa itu tersimpan dalam


Semestinya aku mencinta
Seharusnya aku menyayang
Oh maafkan jika semua ini yang kuberikan
Untukmu


Dari hati kini kusadari
Tak semestinya kuberkasih.



By - Bunga Citra Lestari

p/s: I swear i don't understand which heaven the song is about, but it sounds just right to me man.


And for once, i welcome any attempts at making this entry understandable to me. Go ahead.




4 comments:

DaNaSh said...

peningnya nak make sense..sorry la akak I just got a C for that UKM BM paper.

Anonymous said...

dia jatuh cinta kat lelaki tu... pastu dia layan la perasaan dia
tapi laki tu dah berpunya
so at the end dia decided yg di tak leh nak kongsi laki tu ngan orang lain
so dia cakap sori la kat laki tu kalau kasih sayang yg pernah dia bagi kat laki tu b4 this menyusahkan ... echeh amacam ada terkena sikit tak? ke out terus?

DaNaSh said...

Wah bravo anonymous...

Effa Mas said...

Naza, thank you for even trying tau hehe.

Anonymous, i rasa ada part yang kena sikit, ada part yang out terus hehe. But anyway, terima kasih for taking the time to Menung kan lagu ni. Ikut suka kita lah nak feeling macam mana pun kan, until we're told otherwise, by the song writer! TQ!